Ändrat antal besökare på öppna förskolan

Uppsala har just nu en pågående epidemi av RS-virus som framförallt kan drabba barn under sex månader extra hårt. För att trots detta ändå kunna fortsätta hålla öppet har vi beslutat att under denna och  nästkommande veckorna, 42-43-44 minska antalet besökare i våra grupper ännu mer.

I våra babygrupper, 0-8 månander och 0-12 månader, på tisdagar är maxantalet nu 5 vuxna besökare. Ta gärna med egen leksak till ditt lilla barn och en liten filt att lägga ditt barn på.
Onsdagar kommer vi fortsättningsvis ha föranmälan och ett maxantal i gruppen på 6 vuxna besökare.
Torsdagar minskar vi maxantalet till 10 vuxna deltagare.

Vi ber alla ta ansvar för att som tidigare, stanna hemma vid minsta förkylningssymptom på vuxen eller barn, fortsätta hålla avstånd och tvätta händerna ofta. Håll i och och håll ut!

Ny information kommer under vecka 44.

20 oktober 2021