Babybokis

Välkomna till babybokklubben! Vi ses vid fem tillfällen då vi utforskar och upplever pekböcker genom våra sinnen. Med sång, rim, ramsor och rekvisita "bokstartar" vi våra yngsta barn, 0-1 2 månader.

Babybokis är ett samarbete mellan Gottsunda Öppna förskola Kristallen och Gottsundabiblioteket. Vi ses vid fem tillfällen då vi utforskar och upplever pekböcker genom våra sinnen. Med sång, rim, ramsor och rekvisita "bokstartar" vi våra yngsta barn.
Under tiden ni är med i bokklubben får ni låna en bokpåse full av pekböcker och sinnesupplevelser.
Deltagande barn kan vara 0-12 månader.
Då det är begränsat antal platser är anmälan bindande.

Babybokis startar onsdagen den 27 oktober kl.13.15-14.00 på Gottsunda öppna förskola Kristallen.

Anmälan: Ring eller sms:a till mobilnr. 0766-986065.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber alla som besöker oss att tänka på att hålla avstånd, tvätta händerna ofta och enbart komma när ni är fullt friska.

Varmt välkomna önskar barnboksbibliotekarie Samia och förskollärare Sandrine!

27 september 2021